Velkommen til Marina Hotel Lofoten

Hotellet ligger sentralt plassert i Svolvær- Lofotens hovedstad, med kort vei til det aller meste.

Marina Hotel Lofoten er et kontaktløst hotell som er spesielt tilrettelagt for trygg overnatting i disse coronatider. Vi har ingen resepsjon, og gjestene våre får tilsendt koder ved innsjekk. Kodene er eksklusiv for deg og ditt rom, og kan benyttes under hele oppholdet for å entre ditt rom.

Svolvær er den mest levende byen i Lofoten. Fra hotellet er det 5 minutter å gå til alt som ligger i Svolvær, så som kjøpesenteret, restauranter og kaféer, kunstgallerier, kaipromenaden og torget. Buss, hurtigbåt og hurtigruten er tilgjengelig via havneområdet i Svolvær. Flyplassen ligger 8 minutter fra hotellet.

.

Mer om Svolvær

Mange av opplevelsene og friluftsaktivitetene ligger i nærheten av hotellet. Les mer om opplevelser og aktiviteter her..

 svolvaergeita lofoten
Foto: André J. Eilertsen / Aurora Borealis Multimedia AS

Svolværgeita

Marina Hotel Lofoten ligger i umiddelbar nærhet til fjellet Svolværgeita, et fjell eller fjellformasjon som er en av de mest kjente og populære fjellattraksjonene i Lofoten. Fjellet er ikke så veldig høyt, men den er høy nok til å kunne utfordre de mest kjente klatremesterne i verden. Dermed er den kjent i klatrermiljøer verden rundt. Fjellformasjonen er formet som hornene til en geit, og den store opplevelsen er å hoppe fra det ene hornet til det andre.

Fakta om hotellet og det nye hotellkonseptet.

Hotellet har eksistert fra tidlig på 1980 tallet, og var en av hovedattraksjonene i Svolvær på det tidspunktet. I perioden etter hotelldriften har bygningsmassen blitt brukt til andre formål enn overnatting i nesten 20 år, før bygningsmassen nå er satt tilbake som et av Svolværs sentrale hoteller.

Hotellet består av 50 rom i hovedbygningen og 26 rom i annekset som ligger bak hotellet. Med den omfattende renoveringen og modernisering som fant sted i 2018 til 2021, fremstår hotellet med moderne rom med et helt nytt møblement. Alt av vegger og gulv ble revet av og byttet til nye, miljøvennlige og moderne løsninger. Dette gir et veldig godt inneklima som gjestene setter stor pris på. Det er brukte enorme summer ikke bare for å etterleve dagens krav, men med et fremtidig fokus i de løsningen som ble etablert og brukt i hotellet.

Det er i 2021 etablert ny heis i hotellet. Det er også etablert 5 nye kjøkken som gjester som ønsker å lage egen mat kan benytte. Disse er fordelt i hver etg. slik at de er lett tilgjengelig for alle rom. På hvert rom er det nå tv, kjøleskap og vannkoker. Det er også montert nye dusjvegger på badene som også har hårfønere.


om hotellet fasade

Vi som jobber i Marina Hotel Lofoten sørger for at du kommer til å ha den beste opplevelsen i Lofoten og bistå med alt i vår makt for å nå det målet.

.

Velkommen til Lofoten og til Marina Hotel Lofoten!